La Conselleria d’Educació concedeix tres Programes de Formació de Qualificació Bàsica a l’Ajuntament de Burjassot

28 juliol 2015|Burjassot

Operacions de lampisteria i calefacció-climatització domèstica, operacions bàsiques de cuina i arranjaments i adaptacions de peces d’articles en tèxtil i pell. Aquests són els tres Programes de Formació de Qualificació Bàsica (PFCB) de la Direcció general d’Ordenació i Centres Docents de la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport que s’han concedit a l’Ajuntament de Burjassot.

Tal com es desprèn del calendari del procés d’admissió, els interessats a formar part d’algun dels tallers, tenen fins al 29 de juliol per a presentar les seues sol·licituds i per a açò, s’han de dirigir a CEMEF SLU, en el carrer Mare de Déu dels Desemparats, 26.

Els programes de Formació de Qualificació Bàsica, que són de l’especialitat de taller i amb 15 alumnes cadascun, van dirigits a joves de 16 anys o més, complits fins al 31 de desembre de 2015 i als de 21 anys que no hagen obtingut el Graduat en Ensenyament Secundari Obligatori.

L’alumnat han de fer la preinscripció de manera telemàtica i lliurar la seua sol·licitud en l’entitat de la seua primera opció. La informació sobre els programes pot consultar-se en http://www.cece.gva.es/abc/admisal/es/default.htm.