La IV Passarel·la per la Igualtat de Gènere de Burjassot obri les portes del Tívoli

4 maig 2015|Burjassot

Moda, reivindicació, lluita i ganes de passar-s’ho bé s’uniran el pròxim 8 de maig al Centre Cultural Tívoli de Burjassot. Ho faran en la IV Passarel·la per la Igualtat de Gènere del municipi organitzada per l’Associació d’Ames de Casa i Consumidores Tyrius del municipi i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot a través d’Espai Dona, servei dirigit per la regidora Lluna Àrias. Serà a partir de les 17.30 hores.

A més, un any més, Tyrius comptarà amb la col·laboració de diferents comerços de Burjassot que els han cedit complements perquè les models i els models, les mateixes components de l’entitat, juntament amb amigues i familiars, lluïsquen el més boniques possibles.

Després de la desfilada, que de segur deixa tots sorpresos pel saber fer de les participants, tindrà lloc l’actuació del Ballet Salam Nair i Nuar Nair Escola de Dansa, que posaran en escena l’espectacle Destellos del Nilo.

Tot el municipi està convidat a aquesta passarel·la per la igualtat on, allò que més importa, continua sent la defensa pels drets de les dones i per aconseguir la igualtat real entre dones i home.