L’Associació de Miniaturisme de Burjassot organitza dos nous tornejos de Marvel Dice Masters

20 abril 2015|Burjassot

Diumenge que ve 26 d’abril l’Associació de Miniaturisme de Burjassot (AMB), juntament amb la tenda Khanbarrilete, ha organitzat dos tornejos de Marvel Dice Masters.

Els tornejos se celebraran en horari de matí i de vesprada en la seu de l’AMB, en el Círculo Católico San Roque, situat en el carrer Cervantes, 15 del municipi i es podrà participar en els dos o bé inscriure’s només en un d’ells.

La inscripció té un preu de 3€, gratuït per a socis AMB, que es pagaran el dia del torneig. A més, existeix una inscripció reduïda, 5€, en cas d’apuntar-se als dos tornejos del dia, “en ser tornejos amb els kits de joc organitzats i oficials la preinscripció ha de realitzar-se a través del Wizkids Event System, en l’esdeveniment creat a aquest efecte”, tal com han assenyalat des de l’entitat, havent-hi un límit màxim d’inscripcions de 20 participants per torneig.

Tota la informació sobre els tornejos pot consultar-se en els esdeveniments creats per l’entitat, en el cas del torneig del matí en Torneig del matí http://wizkidseventsystem.com/event.php?event_id=105453, i el de la vesprada en http://wizkidseventsystem.com/event.php?event_id=105454.

L’AMB posa a la disposició de les persones interessades a participar en aquest esdeveniment el seu correu electrònic, correoamb@gmail.com i així resoldre qualsevol tipus de dubte.