Sentit homenatge a Carolina Álvarez Ruiz en el Tívoli

18 novembre 2014|Burjassot

El Centre Cultural Tívoli va acollir diumenge passat 16 de novembre l’homenatge a qui va ser fundadora del Col·legi Sant Joan de Ribera de Burjassot, Carolina Álvarez Ruiz. Comptant amb la col·laboració de l’Ajuntament de Burjassot i de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut, aquest acte d’homenatge s’emmarca dins del calendari festiu de la celebració del Centenari del Col·legi Major, el qual es perllongarà fins a 2016, any de la fundació de la institució.

L’homenatge a Carolina Álvarez va comptar amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, de l’eurodiputat Jordi Sebastià, dels diputats José Ruíz i Emili Altur, i de diferents membres de l’equip de govern i altres regidors de la corporació municipal. L’acte es va obrir amb les paraules de Santiago Pons Doménech, director del Col·legi Major Sant Joan de Ribera, qui va donar la benvinguda i va agrair la seua presència a tots els presents. El segon en l’ordre d’intervencions va ser Juan José Garrido Zaragozá, vicepresident del Patronat Sant Joan de Ribera, el qual va realitzar una exhaustiva i interessant ponència d’aproximació a la figura de Carolina Álvarez i al context en què la benefactora va decidir dur a terme la fundació del Col·legi Major Sant Joan de Ribera. Per la seua banda, Santiago López García, historiador i cronista de Burjassot, va explicar als presents com era el Burjassot de l’època en què va viure i va fundar el Col·legi Major Carolina Álvarez. Finalment, en la seua intervenció, l’alcalde, Rafa García, va destacar la rellevància que per al municipi de Burjassot ha tingut el fet de comptar en el seu territori amb una fundació amb tan particulars característiques.

La segona part de l’homenatge es va completar amb les actuacions de dues formacions locals, el Cor Ciutat de Burjassot, sota la direcció de Sergi Bosch, i l’Orquestra Amadeus, dirigida per Juan José Aguado. Després dels seus respectius repertoris, ambdues formacions van tancar la cerimònia amb una interpretació conjunta del “Gaudeamus igitur” (“Alegrem-nos doncs”), l’himne universitari per excel·lència.

En agraïment a la col·laboració prestada, el Col·legi Major Sant Joan de Ribera, de mans del seu director, Santiago Pons Doménech, va fer lliurament d’uns obsequis a l’alcalde de Burjassot i als directors del Cor Ciutat de Burjassot i de l’Orquestra Amadeus.

Some folks have a strange idea of entertainment
rob kardashian weight lossHow to Draw Fashion Clothes