Abandonen a un gos de menys d’un any deixant-ho lligat en l’estació de Cantereria

7 juliol 2016|Burjassot

Divendres passat, 1 de juliol, la Policia Local de Burjassot, va rebre una trucada telefònica, comunicant l’existència d’un gos (en la imatge adjunta) que havia sigut abandonat, deixant-ho lligat en l’estació de Cantereria. Una patrulla de la Unitat de Protecció Animal de la PLB (UPAN) va acudir al lloc on va comprovar la veracitat dels fets per a, a continuació, traslladar-ho a les dependències policials, on el ca va ser arreplegat per voluntaris de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB).

El xip que el gos portava va servir per a identificar i localitzar a la propietària, veïna de Benaguasil, qui va manifestar no poder seguir fent-se càrrec de l’animal. Així, la UPAN li va informar de la seua responsabilitat i que s’anava a cursar denúncia per delicte d’abandó animal. Ara, el gos, de raça mestissa, grandària mitjana i de menys d’un any d’edat, es troba en les instal·lacions de la SPAB, a l’espera de ser adoptat.

La Regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Olga Camps, així com la UPAN, que continuen treballant i vetlant per la defensa dels drets dels animals, recorden que l’abandó animal és un delicte que porta assignada una sanció, tal com s’arreplega en l’Ordenança Municipal Reguladora de tinença d’animals.

Les persones interessades a adoptar a aquest gos abandonat poden contactar amb les SPAB a través del telèfon 655 68 58 59 i del correu electrònic protectoraburjassot@gmail.com .