Oberta al públic la nova zona de joc infantil en el Poliesportiu Municipal

17 febrer 2022|Burjassot

Zona infantil Polideportivo

El Poliesportiu Municipal de Burjassot compta amb una nova zona d’oci infantil, totalment renovada. Aquest matí, en presència de l’alcalde, Rafa García; del regidor de Serveis Municipals, Manuel Pérez Menero i del regidor d’Esports, Juan Gabriel Sánchez, ha quedat oberta al públic aquesta nova zona, situada enfront de les pistes de tennis, la qual ha sigut rehabilitada integralment per part del Consistori, amb una inversió de 17.071,89 euros.

Així, durant els últims mesos, els treballs han consistit en la retirada dels mòduls antics de joc i substitució per mòduls nous que integren gronxadors, balancins, zona d’escalada infantil, passarel·la i tobogan i, al temps, s’ha substituït tot el ferm de la zona amb paviment de seguretat de cautxú continu, apte per al joc dels més menuts.

L’Ajuntament de Burjassot continua treballant en la creació de nous espais per a l’esbarjo i l’oci infantil i, en aquests moments, es troba treballant en la futura remodelació del parc situat a l’entorn del carrer Mèxic.