Oberta la matrícula per a les proves d’accés als Cicles Formatius

24 març 2021|Burjassot

IES Federica Montseny

La regidoria d’Educació, dirigida per Manuela Carrero, s’ha fet resó de la informació que ha aportat l’IES Federica Montseny del municipi, dirigida a les persones que vulguen realitzar les proves d’accés a la Formació Professional, ja siga cursant un Grau Mitjà o un Grau Superior.

Els interessats i les interessades a realitzar les proves d’accés per a, posteriorment, realitzar la matrícula en el grau triat durant el període marcat per la Conselleria d’Educació, tenen fins al 31 de març per a poder realitzar la inscripció en la prova.

Les sol·licituds d’inscripció es presentaran en els centres docents públics de la Comunitat València que imparteixen cicles de grau mitjà, com és el cas de l’IES Federica Montseny. La conselleria d’Educació, Cultura i Esport, davant la situació actual originada per la COVID-19, i amb la finalitat d’evitar desplaçaments per a presentar les sol·licituds en els centres docents, ha habilitat la possibilitat de remetre aquestes sol·licituds per correu electrònic a la secretaria dels centres docents especificats en l’apartat sisé d’aquesta resolució.

Des de l’IES Federica Montseny han habilitat, un LLOC WEB on es troba tota la informació del procés per a realitzar la inscripció, a més del calendari, dates d’exàmens, etc.