Obert el període per a sol·licitar parcel·les dels Horts Socials

24 maig 2018|Burjassot

Horts Socials maig 2018

L’Oficina de Sostenibilitat Local de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida des de la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat per Lluna Àrias, ha informat la ciutadania que, el dilluns 28 de maig, s’obri el període per a sol·licitar una de les parcel·les dels Horts Socials.

El període de presentació de les sol·licituds estarà obert fins a l’11 de juny. Les persones interessades a sol·licitar un dels horts hauran de posar-se en contacte amb l’Oficina de Sostenibilitat Local, en la Plaça Gómez Ferrer, en l’edifici que alberga les dependències de la Policia Local o bé enviar un correu a mediambient@ayto.burjassot.es. Així mateix, des de l’Oficina posen a la disposició dels ciutadans i ciutadanes del municipi el telèfon 96 364 95 15 perquè també es posen en contacte amb ella.

A través dels Horts Socials s’aconsegueix millorar la protecció del medi ambient, incrementar la qualitat de vida de la ciutadania, millorar la seguretat alimentària, posar en valor l’agricultura…i així un llarg etcètera de millores.