Actuacions de màgia en establiments hostelers de Burjassot, immersos en el programa “Servicio Responsable”

15 desembre 2017|Burjassot

UPCCA- Servicio Responsable

El passat mes de maig, diferents establiments hostelers de Burjassot es van sumar al programa “Servicio Responsable”, promogut per l’Ajuntament de Burjassot, des de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) i l’ONG Controla Club, i finançat per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies.

“Servicio Responsable” és un programa que es basa en el foment de les bones pràctiques professionals en el sector de l’hostaleria i l’oci nocturn, com una eina i un model d’actuació idoni i d’utilitat en el marc dels programes d’acció comunitària, escolar i/o familiar, per a la prevenció de les drogodependències.

Ara, com a mostra d’agraïment per la seua implicació en aquesta iniciativa responsable envers la societat, tots aquests locals de Burjassot que al maig van rebre el distintiu de “Servicio Responsable”, han programat xous de màgia i il·lusionisme que tindran lloc en les nits del 15 de desembre i del 16 de desembre. Acolliran aquestes actuacions dins de les trucades “Magic Responsible Nights”, Cerveseria Paso a paso, Cabana Café, Cerveseria Crescendo, 20 Millas, Restaurant Trapemar, El Cafenet, Mariano, Cafè i Cuina, Croissantería Loles i Sabores a la brasa.