ADERES Burjassot compta amb el patrocini de la naviliera MSC per als tres pròxims anys

9 novembre 2022|Burjassot

ADERES MSC

L’Alqueria del Basket ha sigut testimoni aquests dies de la presentació del patrocini per part de la naviliera MSC de l’equipament que portaran els equips de bàsquet del ADERES Burjassot durant els tres pròxims anys.

El lliurament dels equipaments, que va tindre lloc com s’ha assenyalat en l’Alqueria del Basket, va ser realitzada pel Director General de MSC en Espanya, Francisco Lorente, i els seus acompanyants. Així mateix, també es va comptar amb la presència de Mª Ángeles Vidal coordinadora de L’Alqueria del Basket.

Tal com han assenyalat des de l’entitat burjassotera, “es van dirigir paraules d’emotivitat al treball que realitza Aderes i va haver-hi elogis cap als xics i les xiques que conformen l’entitat i cap al treball que realitzem les associacions i clubs en aquests moments tan difícils per al bàsquet adaptat”.

Tampoc va faltar a la presentació Director d’Esports de la Comunitat Valenciana Josep Miguel Moyá que ànim a ADERES Burjassot a continuar avançant en aquests moments tan difícils per a continuar treballant en l’esport adaptat, en aquest cas, el bàsquet.