ADERES Burjassot, Subcampió Autonòmic de bàsquet

20 maig 2019|Burjassot

ADERES Subcampeón autonómico

L’equip de bàsquet d’ADERES Burjassot ha tornat a donar un exemple de lluita i tenacitat en una competició esportiva. Fins a l’últim segon han estat lluitant per alçar-se amb el campionat autonòmic de bàsquet que es va poder igualar després de l’últim llançament a canastra però…la pilota no va entrar.

Malgrat això, ADERES s’ha alçat amb el Subcampionat Autonòmic de la Lliga Autonòmica de la Federació Espanyola d’Esports per a Persones amb discapacitat intel·lectual de la Comunitat Valenciana (FEDICV). Després de guanyar la semifinal a l’Elx, amb un contundent 42 a 16, la gran final va ser contra l’Alter València, sent el marcador final de 31 a 29, favorable a l’Alter.

Tal com han assenyalat des de l’entitat burjassotera, “el subcampionat, quan es juga bé, senta a qualsevol equip com una gran victòria”. Des del club també han donat “l’enhorabona a tots els equips per què la missió final és sentir-se bé, gaudir d’un gran esport com és el básquet i poder compartir aquest matinal com a iguals”.