Adjudicades les set parcel·les vacants dels Horts Socials de Burjassot

29 juliol 2015|Burjassot

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot ha sigut l’escenari, aquest matí (28-07-2015), on s’han reunit totes les persones que, recentment, han accedit a l’ús i gaudi d’alguna de les últimes set parcel·les vacants dels Horts Socials de Burjassot. Aquesta reunió ha servit per a procedir al sorteig, davant la presència dels adjudicataris, del número de parcel·la que li ha tocat a cadascun d’ells, així com la seua ubicació.

El sorteig, efectuat pels tècnics de l’Oficina de Sostenibilitat Local, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Burjassot, Rafa García, i del regidor de Sostenibilitat Local, Manuel Lozano. Des de l’Oficina de Sostenibilitat Local s’ha fet lliurament, a les persones que en breu podran conrear la seua parcel·la d’hort, del Reglament d’Ús i Cessió dels Horts Socials i també se’ls ha traslladat una sèrie de normes i recomanacions bàsiques a l’hora de treballar la terra.

En aquests moments, la Brigada Municipal d’Obres es troba adequant l’estat de les parcel·les, esbrossant-les i deixant-les a punt perquè, en els pròxims dies, es puga començar a treballar.