AFIVAN Burjassot celebra el Dia Internacional de la Fibromiàlgia amb diferents activitats

5 maig 2022|Burjassot

Des de 11/05/2022 fins a 14/05/2022

Cada 12 de maig se celebra el Dia Internacional de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de la Fatiga Crònica i, amb motiu d’aquesta jornada, l’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Burjassot (AFIVAN) ha programat una setmana d’activitats de sensibilització ciutadana i, al mateix temps, continuar donant-se a conéixer al municipi.

Així, l’entitat burjassotera situarà taules informatives en diferents punts del municipi al llarg de la setmana de l’11 al 14 de maig. El dimarts 10 de maig, estaran en el Centre de Salut de Rubert i Villó; el dimecres 11 de maig a la porta de l’Ajuntament i el dijous 12 de maig, Dia Mundial de la Fibromiàlgia, estaran en el Centre d’Especialitats, en el carrer Beniferi, s/n. En tots els casos, les taules informatives estarn muntades en horari de matí.

La primera xarrada programada tindrà lloc a la Casa de Cultura el dimecres 11 de maig a les 18.00 hores i porta per títol Activitat física adaptada. Un somni possible amb Siel Bleu. Estarà impartida per Beatriz Gómez Roncero i compta amb la col·laboració de la Fundació Siel Bleu.

Un dia més tard, el dijous 12 de maig, també a la Casa de Cultura, tindrà lloc la xarrada impartida pel Gabinet d’advocats Pedro Pérez i versarà sobre la Incapacitat permanent laboral: tot un procediment. Serà a les 18.00 hores.

Per a finalitzar les activitats de la setmana, el dissabte 14 de maig, tot el municipi està convidat a participar en una classe oberta de ball i en la lectura del manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de la Fibromiàlgia, activitats que tindran lloc,a les 12.00 hores, en la Plaça de l’Ajuntament. La classe estarà impartida per l’Acadèmia de Ball d’Ángel Ramírez.

Totes les activitats són gratuïtes i obertes a la participació de la ciutadania.