AFIVAN Burjassot commemora el Dia Internacional de la Fibromiàlgia amb diferents activitats

5 maig 2023|Burjassot

Des de 13/05/2023 fins a 18/05/2023

AFIVAN actividades fibromialgia 2023

El pròxim 12 de maig, es commemora el Dia Internacional de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica. Davant aquesta data, AFIVAN Burjassot ha programat un ventall d’activitats per a donar a conéixer la malaltia i, a l’una, la labor social que desenvolupa l’entitat burjassotera en el municipi.

Les accions per a donar visibilitat la fibrmiàlgia començaran els dies 9 i 10 de maig quan AFIVAN ubicarà taules informatives en els Centres de Salut de Burjassot, el dia 9 i a la porta de l’Ajuntament, el dia 10, on també es podran veure els articles que les components de l’entitat elaboren en els diferents tallers que desenvolupen al llarg de l’any.

El divendres 12 de maig, la taula informativa estarà en el Mercat Municipal l’Almara i, un dia més tard, el dissabte dia 13, a les 12.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament acollirà la lectura del manifest reivindicatiu pel Dia Internacional de la Fibromiàlgia i la Síndrome de Fatiga Crònica i la tradicional classe de ball, oberta a tota la ciutadania, a càrrec de l’Acadèmia de Ball d’Ángel Ramírez.

Després del cap de setmana, el dimecres 17 de maig, a les 18.00 hores, AFIVAN ha programat, a la Casa de Cultura, una xarrada Informativa sobre el “Dolor Crònic Infantil” amb la doctora anestesista, Tania García Abreu.

Per a finalitzar les activitats, el dijous 18 de maig, i també a la Casa de Cultura, tindrà lloc la xarrada “Gaudeix de l’alimentació cuidant-te” amb la doctora en Nutrició i Dietètica, Clàudia Alfonso. Serà a les 18.00 hores.

Des d’AFIVAN Burjassot conviden a tota la ciutadania de Burjassot al fet que participen en les activitats programades, totes elles gratuïtes.