AFIVAN Burjassot celebra l’aniversari, al setembre, amb noves activitats

11 setembre 2023|Burjassot

Des de 26/09/2023 fins a 26/09/2023

Afivan- El dolor oculto 21-09-2023

L’Associació de Fibromiàlgia València Nord de Bujassot (AFIVAN) inicia el curs amb dues noves accions, obertes a la ciutadania, amb les quals continuarà donant visibilitat a la fibromiàlgia i a la síndrome de la fatiga crònica.

Les VI Jornades d’AFIVAN tindran lloc els dies 21 i 26 de setembre, amb el teatre i el mindfulness com a protagonistes, respectivament. El 21 de setembre, la cita serà en el Centre Cultural Tívoli on, a partir de les 18.00 hores, es posarà en escena l’obra de teatre “Dolor Oculto”, del burjassoter Manel Fernández Roca, basada en diferents àmbits per on trsansiten les persones afectades per fibromiàlgia, tant des del punt de vista social, com el sanitari, el laboral i el familiar.

La segona acció tindrà lloc el el 26 de setembre, a les 18.00 hores, en la Casa de Cultura. La presidenta d’AFIVAN, Mª Carmen Domingo Álvaro, exposarà la trajectòria de l’associació al llarg dels anys, així com els objectius i assoliments aconseguits. També Marta López Such, psicòloga de l’entitat, explicarà la importància de la seua labor en l’associació així com de la seua teràpia grupal bassa en el mindfulness.

Totes dues activitats són gratuïtes i estan obertes a tota la població.