AFIVAN ofereix una nova xarrada per a tractar sobre la fibromialgia

22 febrer 2018|Burjassot

Des de 28/02/2018 fins a 28/02/2018

Charla fibromialgia

L’Associació de Fibromialgia València Nord (AFIVAN) de Burjassot, ha programat una nova xarrada informativa en la qual, com no podia ser d’una altra manera, la fibromialgia serà el tema principal de la mateixa. Però, en aquesta ocasió, s’oferirà una mirada diferent pel que fa a la malaltia, de la mà de Dolors Sanchis. 

La xarrada, que tindrà lloc en la Casa de Cultura dimecres que ve 28 de febrer a les 19 hores, està oberta a tota la ciutadania i des d’AFIVAN animen a les veïnes i els veïns del municipi al fet que acudisquen a la mateixa.

Mirar la fibromialgia és el nom de la xerrada que, com s’ha assenyalat, oferirà una mirada diferent a la fibromialgia, des de la metamedicina, “una mirada amorosa, integradora, incloent, conscient…perquè cap patologia pot veure’s separada de la persona que la viu ni del seu entorn i circumstàncies vitals. D’aquesta manera, la malaltia cobra sentit i es torna accessible i fàcil de gestionar“, tal com ha assenyalat Dolors.

Des de l’entitat burjassotera recorden, per a afectats per la malaltia o familiars, que la seua seu social està en el Centre Social d’Isaac Peral, en el propi carrer Isaac Peral, 67 i que estan en el mateix de dilluns a dijous de 10 a 13:30 hores i els dilluns i dimecres també en horari de vesprada, de 17 a 19 hores.