AFIVAN realitza diferents accions per a commemorar el Dia Mundial de la Fibromiàlgia

7 maig 2018|Burjassot

Des de 09/05/2018 fins a 13/05/2018

Día Mundial de la fibromialgia 12-05-2018

Dissabte que ve 12 de maig se celebra el Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica, una data que des de l’Associació de Fibromiàlgia València Nord (AFIVAN) de Burjassot no volen que passe desapercebuda per a la ciutadania. Per aquest motiu, l’entitat burjassotera realitzarà, al llarg de la setmana, diferents accions amb l’objectiu de donar visibilitat a la malaltia.

Així, les accions començaran el dimecres 9 de maig a les 10 hores en la porta de l’Ajuntament de Burjassot on AFIVAN posarà una taula informativa per a atendre a totes les veïnes i els veïns que desitgen rebre informació sobre l’associació. Aquesta acció la repetiran el dijous 10 i el divendres 11 de maig, amb taules informatives en els Centres de Salut de Burjassot i en els Hospitals Arnau de Vilanova i Llíria.

L’11 de maig, però ja a la vesprada i tenint com a punt de trobada la Casa de Cultura, AFIVAN ha programat una xerrada informativa sobre la malaltia impartida pel metge reumatòleg de l’Hospital IMED, Juan Alberto Paz Solarte. Serà a les 18 hores.

Per a finalitzar les accions, el dissabte 12 de maig a les 11 hores, AFIVAN oferirà al municipi una classe de ball oberta en la Plaça de l’Ajuntament, comptant amb la col·laboració de l’Acadèmia de Ball Ángel Ramírez. Després de la classe, sobre les 12 hores, es procedirà a la lectura del manifest commemoratiu del Dia Mundial de la Fibromiàlgia i de la Síndrome de Fatiga Crònica.

Els associats de l’entitat, a més, tindran també l’oportunitat de gaudir d’una classe oberta de Chikung, impartida per Yolanda Reina, en aquest cas en el Centre Social Isaac Peral, el dimarts 15 de maig, a les 10.30 hores, com a colofó als actes preparats per l’entitat.