AFIVAN es presenta en societat

21 setembre 2017|Burjassot

Presentación AFIVAN

El Centre Cultural Tívoli ha acollit la presentació de l’Associació de Fibromiàlgia de València Nord (AFIVAN), entitat burjassotera que ahir va omplir la sala polivalent del citat espai municipal per a donar-se a conéixer en el poble.

Després d’agrair la presència de tots els convidats, l’entitat va donar la paraula a l’alcalde de Burjassot, Rafa García, que va animar a l’associació “a treballar com fins ara ho ha fet per a donar visibilitat a la malaltia. Des de l’Ajuntament aneu a tenir tot el suport possible i us anem a ajudar en aquelles qüestions que necessiteu. És molt important que els malalts de fibromiàlgia tinguen com a referència l’associació”.

En l’acte no van faltar tampoc les regidores de Serveis Socials i Igualtat, Olga Camps i Lluna Àrias, respectivament, la regidora de Cultura i Joventut, Estefanía Ballesteros, i el regidor de Policia i Seguretat Ciutadana, Manuel Pérez Menero. També van estar presents diferents membres de la Corporació Municipal.

L’acte de presentació va comptar també amb diferents ponències impartides per Elisa Oltra, doctora en bioquímica i biologia molecular i investigadora del laboratori de biomedicina de la Universitat Catòlica de València, Luisa Arias, presidenta d’AFISA i FEDAFI (Federació d’Associacions de Fibromiàlgia), Vicente Micó, director territorial d’INSERTA, Fundació ONCE i José Luis Martínez Donoso, Director General de la Fundació ONCE.