AFIVAN i l’Associació de Diabètics de Burjassot organitzen un Taller de Vida Saludable

8 octubre 2019|Burjassot

Taller Nutrición AFIVAN

L’Associació de Fibromiàlgia València Nord (AFIVAN) de Burjassot, al costat de l’Associació de Diabètics de Burjassot (ADB) han programat una nova activitat per als seus socis i sòcies. En aquest cas, es tracta d’un Taller de Vida saludable que començarà el dimarts 8 d’octubre, i que tindrà lloc tots els dimarts, de 18.30 a 20.00 hores, en el Centre Social Isaac Peral. El taller es perllongarà fins al mes de juny.

La presentació del curs-taller estarà a càrrec de Bàrbara Gómez Taylor. Al llarg del taller, dividit en fases, s’ensenyarà als participants, entre altres coses, a llegir etiquetes, a calcular calories, a veure quins aliments produeixen inflamació i quins ajuden, segons les patologies que es tracten. Al final de cada fase es farà una xarrada-resum a la que es convidarà a participar a metges d’Atenció Primària.

A més, les entitats organitzadores de l’activitat també han proposat la realització d’un taller de cuina saludable en el qual comptaran amb la col·laboració de la Cafeteria de la Casa de Cultura. En el taller, se’ls ensenyarà a cuinar de manera sana, o a com substituir el sucre, la sal o els greixos no necessaris.

El taller estarà impartit per alumnes d’últim curs de la Universitat de València i de la Universitat Catòlica de València, tutelats per Bàrbara Gómez Taylor i per Carmen Recio.