Al juliol, torna l’Escola d’Estiu de Burjassot

25 maig 2015|Burjassot

Un any més i amb l’estiu molt a la vora, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot llança l’Escola d’Estiu 2015, un dels seus projectes d’oci i temps lliure més longeus i reeixits per dinamitzar les vacances escolars de xicotets i adolescents. Enguany, el lema de l’Escola d’Estiu, que tindrà lloc del 29 de juny al 31 de juliol en la Casa de Cultura, és “Amb la música per tot arreu”. Amb l’èxit que va tenir en la primera edició, també torna la Summer School, un projecte d’immersió lingüística en anglés, com a alternativa a l’Escola d’Estiu tradicional.

Orientada a xiquets d’entre 4 i 12 anys, enguany l’IMCJB proposa una Escola d’Estiu on els xiquets, a través de tallers, jocs, animacions i eixides culturals, puguen descobrir la importància que té la música en la vida quotidiana, en el desenvolupament personal i com a instrument per transmetre valors com la cooperació, la solidaritat o el treball en equip.

Enguany, es proposen tres modalitats de matrícula: mensual, quinzenal o per setmanes soltes. Així mateix, es proposen tres modalitats horàries: horari normal, de 9 h a 13.30 h, horari especial, de 8 h a 9 h i horari de menjador (CONSULTA ACÍ EL MENÚ), de 13.30 h a 15 h.

La Summer School, per la seua banda, proposa tot un mes en el qual els xiquets i les xiquetes, amb tots els professors titulats en anglés, gaudisquen d’activitats lúdiques, cinema, tallers i animacions amb les quals millorar les seues competències en l’idioma. La Summer School està orientada a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 12 anys, és a dir, per als nascuts entre 2003 i 2007, tots dos inclusivament.

La matrícula, per a ambdues opcions, estarà oberta de l’1 al 17 de juny. Es podrà realitzar per Internet, a través de la seu electrònica de l’IMCJB, allotjada en www.burjassot.org, i presencialment, en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura, en horari de 9 h a 14 h , de dilluns a divendres, i de 17 h a 19.30 h, de dilluns a dijous, sol·licitant cita prèvia en www.burjassot.org/citaprevia o en el telèfon 96 316 06 30. Perquè la matrícula siga vàlida, el pagament haurà de formalitzar-se en un termini màxim de 7 dies naturals des del moment de la realització de la mateixa. També es podrà realitzar el pagament, amb targeta de crèdit, en el Servei d’Informació de la Casa de Cultura.

Tant les diferents modalitats de preu, com la documentació requerida per a la formalització de la matrícula, es poden consultar en el FULLET ADJUNT. A les famílies nombroses se’ls aplicarà un 50% de descompte, excepte en el servei de menjador, el menú del qual estarà disponible en la web municipal.

La reunió informativa sobre l’Escola d’Estiu i la Summer School 2015 se celebrarà el 22 de juny, en la Casa de Cultura, a les 18.30 h. En la mateixa, es presentarà als pares i mares la relació de les activitats que es realitzaran, les eixides culturals, les normes de convivència i diferents recomanacions a tenir en compte per part de pares i/o tutors dels xiquets.