Al voltant de 200 suggeriments ciutadans per a l’ús comercial de l’antic Mercat, en procés d’anàlisi

1 abril 2016|Burjassot

Els ciutadans i ciutadanes de Burjassot han proporcionat l’Ajuntament de Burjassot prop de 200 suggeriments sobre el futur ús comercial per al Mercat de la plaza Baltasar Mallent. L’enviament d’aquestes propostes es va realitzar, per part de la ciutadania, entre el 7 i el 18 de març, a través de dues vies: dues urnes situades en el Consistori i en la Casa de Cultura i telemàticament, a través d’un formulari allotjat en la web municipal.

Finalment s’han considerat, per al seu estudi, un total de 179 propostes, ja que, encara que s’han rebut més, algunes d’elles estaven repetides o bé no reunien les característiques bàsiques per a tenir-se en compte. Ara, aquestes propostes s’estan valorant tècnicament per part dels tècnics municipals per a, una vegada preparades, sotmetre-les a votació en un sondeig ciutadà que se celebrarà dijous que ve, 14 d’abril.

Una vegada estudiades totes les propostes per part dels tècnics municipals, a partir de criteris de viabilitat coherents amb la realitat comercial del municipi de Burjassot, es presentaran les alternatives d’ús més viables, per al sondeig ciutadà del pròxim 14 d’abril.