“Alicia en el musical de las maravillas”, pròxim espectacle de teatre infantil a Burjassot

22 octubre 2020|Burjassot

Des de 15/11/2020 fins a 15/11/2020

Cartel Alicia en el musical de las maravillas 15-11-2020

Els xiquets i les xiquetes de Burjassot tenen una cita, diumenge que ve 15 de novembre, amb un dels contes clàssics més famosos de tots els temps que arriba a Burjassot, aquesta vegada en forma de musical, per a tots els públics i molt especialment per al públic menut. I és que arriba al Centre Cultural Tívoli “Alicia en el musical de les meravelles”, de la mà de la companyia valenciana Trencadís. La funció tindrà lloc a les 18h i les entrades per a assistir a l’espectacle, amb un preu de sis euros, estan disponibles en Servientradas. Des de la regidoria de Cultura s’anima a l’adquisició de les entrades per via telemàtica i, en cas d’acudir a la taquilla, l’única forma possible de pagament serà a través de targeta bancària.

COMPRA ENTRADES

Després d’èxits com “Aladín, un musical genial”, “Pinocho, un musical para soñar” i “Merlín, un musical de leyenda”, la productora valenciana s’atreveix amb el clàssic de Lewis Carroll que acostarà als més menuts la màgia del món dels somnis, la diversió i la cerca de la llibertat de la mà d’Alicia i de tots els màgics personatges que l’acompanyen en la seua aventura.

Amb text i lletres de Josep Mollá i direcció artística a càrrec de José Tomàs Chàfer, l’actriu Mary Porcar es posa en la pell d’Alicia per a acompanyar als xiquets i xiquetes que assistisquen en un viatge que va des de les pantalles als llibres, des de Youtube al poder de la imaginació i des dels personatges “reals” de les xarxes socials fins als éssers més fantàstics. Amb aquesta nova i musical revisió del clàssic de Lewis Carroll, Alicia i els seus màgics companys de viatge, entre els quals no faltaran el conill que parla, el gat que somriu, el barreter boig i l’estrafolària reina de cors, intenten donar respostes als reptes de la nostra societat (de la informació) envers la infància. És possible la reconciliació dels llibres i les pantalles? Hi ha lloc per a la imaginació en el món digital? Es pot madurar sense renunciar als somnis? I clar, tractant-se d’un musical…Alicia i els seus amics viatjaran al ritme de jazz, passant per la balada i vibrant amb el rock.

Per a la celebració d’espectacles teatrals, l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Cultura, té activat el protocol amb les mesures de prevenció enfront de la Covid-19. Entre elles, l’aforament està limitat al 50%; és obligatori l’ús de la màscara a partir dels sis anys així com l’ús de gel hidroalcohòlic a l’entrada i a l’eixida del Tívoli i les entrades i les eixides del recinte es realitzen per itineraris diferents. A l’hora d’assignar els seients a la sala, es farà de manera que els ciutadans o grup de ciutadans que adquirisquen la seua entrada de manera conjunta tinguen la distància de seguretat assegurada amb la resta de ciutadans i grups de ciutadans.