Amparo Ramos presenta la novel·la ‘Todos los esqueletos son blancos’

12 setembre 2023|Burjassot

Des de 22/09/2023 fins a 22/09/2023

Todos los esqueletos son blancos

Les activitats de foment de la lectura, programades per l’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot, segueixen endavant al setembre amb la presentació d’una nova creació literària.

En aquesta ocasió, Amparo Ramos presentarà la seua novel·la ‘Todos los esqueletos son blancos’ (Terra Ignota Ediciones). La presentació tindrà lloc el divendres 22 de setembre, a les 19.00 hores, en la Casa de Cultura. 

El llibre conta la història d’Ingrid, una dona ambiciosa, centrada en la seua carrera professional. De sobte, ocorre alguna cosa que li fa canviar la perspectiva de la seua pròpia vida i conéixer l’existència de persones que van viure fa segles en la mateixa ciutat que ella habita. Quina relació poden tindre aqueixes persones amb ella? A mesura que transcorre l’acció, tot cobrarà sentit, quan Ingrid descobreix quina és aqueixa connexió que ni tan sols podia imaginar.

Amparo Ramos, llicenciada en Farmàcia i treballadora de l’administració autonòmica, encara que la seua gran passió siga l’escriptura troba, a través els seus escrits, la manera de posar el focus d’atenció sobre qüestions que considera han de ser contemplades per part del lector i, mitjançant la narració de les seues novel·les, el submergeix en el context d’aquestes situacions enfrontant-lo a aquestes.

A més de l’obra que presenta a Burjassot, Amparo ha publicat altres títols com ‘Mi estrategia es esperar a que me necesites’, ‘Lo que la vida nos da’ o ‘Personas de otras veces’.