Andreu Escrivà presenta a Burjassot el seu llibre “Encara no és tard. Claus per entendre i aturar el canvi climàtic”

13 octubre 2017|Burjassot

Des de 17/10/2017 fins a 17/10/2017

Libro encara no es tard

 

L’Oficina de Sostenibilitat Local, dirigida per la regidora de Medi Ambient, Lluna Àrias, ha programat per a dimarts que ve 17 d’octubre, en el Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot a les 19 hores, la presentació del llibre “Encara no és tard. Claus per a entendre i aturar el canvi climàtic”, del valencià Andreu Escrivà.

L’obra parteix de la preocupació evident del que significa l’escalfament global però, també, del fet que el coneixement que tenim és fragmentari, parcial i, sovint, incorrecte. Açò provoca, en gran manera, que no s’adopten les accions necessàries. Aquest llibre ajuda a entendre com està canviant el món que ens envolta i quin és el paper de la societat en el canvi, però també en les possibles solucions, combinant un missatge esperançador amb advertiments realistes perquè s’impulsen accions. Res està perdut. Perquè, encara no és tard i un món millor no és només necessari sinó, també, possible.

Andreu Escrivà és llicenciat en Ciències Ambientals, Màster en Conservació d’Ecosistemes i Doctor en Biodiversitat per la Universitat de València. Ha desenvolupat la seua activitat professional com a investigador en el Centre de Recerques sobre Desertificació i, després, en l’Institut Cavanilles de Biodiversitat i Biologia Evolutiva de la Universitat de València, a més d’haver exercit com a consultor de comunicació i sostenibilitat. Actualment treballa en la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, a València, i forma part del Comité d’Experts en canvi Climàtic de la Comunitat Valenciana. Addicionalment exerceix com a divulgador ambiental, cercant noves formes de comunicar la problemàtica de l’escalfament global. L’any 2016, Andreu va rebre el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica, Estudi General, en els Premis Literaris Ciutat d’Alzira.

Es repartiran 20 exemplars entre els primers assistents.