Ajornat l’espectacle dels “Golden Apple Quartet” i la resta d’actes culturals de la Casa de Cultura per a hui i d’associacions per al cap de setmana

19 octubre 2018|Burjassot

Golden suspendido

A causa de les inclemències meteorològiques, l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot ha ajornat fins a nova data l’espectacle que aquesta vesprada anava a tindre lloc en el Centre Cultural Tívoli, protagonitzat pels “Golden Apple Quartet”.

Des de l’IMCJB es vol reduir al màxim els desplaçaments de la ciutadania, tenint en compte la quantitat de pluja que ha caigut hui a Burjassot i que les prediccions no milloren, es posposa la seua posada en escena.

Així mateix, s’han ajornat també les activitats que anaven a tindre lloc a la Casa de Cultura aquesta vesprada. Es tracta de la presentació de la revista de l’AV Nucli Antic, que s’ha posposat per al 9 de novembre a les 19 hores, i la presentació del poemari de Josep Ferrer “D’ençà i d’enllà”. En aquest cas, s’informarà en breu de la nova data triada.

No obstant, l’IMCJB informa que la realització de l’espectacle “El viatge d’Alicia”, previst per al diumenge 21 d’octubre, continua en peu, a les 18h, en el C.C.Tívoli.

D’igual manera, i des de l’àmbit faller, han informat que s’ajornen les dues activitats previstes per a aquest cap de setmana: el Concurs de Playbacks de l’Agrupació de Falles, que anava a tindre lloc demà dissabte i el Concurs de Paelles de la Falla Cristóbal Sorní, que anava a ser el diumenge. En tots dos casos, les entitats informaran en breu de les noves dates triades per a la seua celebració.