Arranca la matrícula per al nou curs dels tallers del Centre de Formació Les Sitges

12 juny 2018|Burjassot

Talleres 2018-2018 con matrícula abierta

El Centre de Formació Les Sitges, des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot, ha llançat ja la seua oferta de tallers per al curs 2018/2019. Una oferta que té la matrícula oberta des de hui, 12 de juny, en totes les modalitats, dins de les àrees de Benestar, Arts Plàstiques, Idiomes, Arts Escèniques, Escacs i Noves Tecnologies.

Totes les àrees ofereixen novetats en els seus tallers, tals com el curs de projectes fotogràfics, fotografia avançat o el monogràfic de revelat d’arxius raw al costat del monogràfic de gravat, en arts plàstiques, els tallers de ioga integral i ioga per a les famílies, des de l’àrea de benestar o en l’àrea d’idiomes, el curs de valencià superior i el d’anglés oral intermedi B2/C1.

Des de l’àrea d’arts escèniques, com a novetats, s’ofereix el taller de sevillanes i el de guitarra clàssica, nivell mig. Completen les novetats els cursos relacionats amb les noves tecnologies, com el d’aula d’empresa, el de dissenyador a casa o els monogràfics de Windows 10, Responsive Layout o modelatge i impressió 3D.

Aquestes novetats s’uneixen als tallers ja consolidats de l’IMCJB com el de guitarra clàssica, informàtica per a xiquets, monogràfics d’internet adaptada, pilates, ioga per a l’esquena o per a mares i bebés, anglés i valencià, teatre, sevillanes o dansa, sense oblidar la fotografia, la ceràmica i terrisseria i el dibuix i la pintura, al costat del taller d’escacs.

Les persones interessades a apuntar-se a qualsevol dels cursos poden fer-ho a través de la seu electrònica de l’IMCJB, o bé de manera presencial en el Servei d’Info de la Casa de Cultura. En aquest segon case, és necessari sol·licitar cita prèvia, a través d’aquesta seu electrònica.

Tota la informació sobre els cursos pot consultar-se en http://cultura.burjassot.org.