Comencen a Burjassot els Programes Formatius de Qualificació Bàsica impartits per CEMEF

21 setembre 2017|Burjassot

Cursos Cualificación Básica

El Centre Socioeducatiu Díaz Pintado ha acollit aquest matí (21-09-2017) l’inici dels Programes de Qualificació Bàsica que, impartits des de CEMEF, han arrancat amb la presentació dels mateixos per part de l’alcalde de Burjassot, Rafa García. 

Acompanyat dels monitors que impartiran les quatre especialitats que s’han concedit a l’Ajuntament de Burjassot, Operacions de Lampisteria i Calefacció-climatització domèstica, Operacions Bàsiques de Cuina, Operacions de Fabricació Mecànica i Arranjaments i Adaptacions de peces i articles en tèxtil i pell, García ha destacat en la presentació “la importància d’aprofitar aquests cursos tant per a formar-se com a grans professionals com per a tenir després una bona eixida professional. Pensar que la formació que aneu a rebre és molt específica i vos ajudarà a poder optar, després de finalitzar-la, a ofertes laborals“.

Els programes formatius de qualificació bàsica constitueixen una oferta formativa, adaptada a les necessitats específiques de l’alumnat que ha abandonat l’ensenyament reglat sense haver aconseguit els objectius previstos en l’Educació Secundària Obligatòria (ESO). L’objectiu d’aquests cursos és el d’afavorir la inserció laboral i la reincorporació educativa de l’alumnat, reduint les seues dificultats d’accés a un lloc de treball, a través de l’aprenentatge d’un ofici i de l’adquisició d’actituds i hàbits laborals.