Arranquen les activitats d’animació lectora en la Biblioteca Infantil de Burjassot

13 gener 2015|Burjassot

La Biblioteca Infantil de Burjassot inicia aquesta mateixa setmana les seues activitats gratuïtes d’animació a la lectura amb l’objectiu de continuar encuriosint els xiquets i joves lectors pel món de la literatura, els llibres i els contes i la lectura en general.

“La caja mágica” és el nom de la primera de les activitats que dimecres que ve, 14 de gener, a partir de les 18 h, portarà als menuts usuaris de la Biblioteca Infantil a descobrir de quin conte es tracta a partir d’un element característic de la narració. En una caixa màgica s’introduiran objectes relacionats amb contes clàssics com una poma, una sabata, una cistella, una flauta…cada xiquet traurà un dels objectes i entre tots endevinaran a quin conte pertany.

La segona activitat, en aquest cas en la Sala d’Audiovisuals, serà la presentació del llibre Pobles abandonats de la Península Ibèrica, a càrrec del seu autor Agustí Hernández, que tindrà lloc el divendres 16 de gener a les 19:30 h.

El dia 21 de gener, l’activitat tornarà a la Biblioteca Infantil a les 18 hores amb l’animació “Mi biblioteca y yo”, en la qual s’introduirà als participants en la mateixa en el món de les biblioteques, el seu funcionament…i en la qual ells mateixos podran descriure què és per a ells aquest espai municipal. Una manera molt divertida de fer que adquirisquen hàbits de comportament en la pròpia biblioteca i que coneguen les seues normes.

L’última de les activitats del mes arribarà el dimecres 28 de gener, també a les 18 h en la Biblioteca Infantil i, en aquest cas, es tracta d’una activitat de formació per als usuaris d’aquest espai municipal. “Me he perdido” és el nom de l’animació en la qual es lliurarà a cada xiquet una fotocòpia de la portada d’un llibre i, a partir d’aquesta informació, hauran de cercar el conte per la biblioteca, ja que…s’ha perdut!.

Un mes molt divertit en el qual conèixer i gaudir de la Biblioteca Infantil sense que cost algun.