Arriba el fred a la Terrassa d’Estiu de Burjassot amb l’últim lliurament d’Ice Age

19 juliol 2016|Burjassot

En la Terrassa d’Estiu de Burjassot, que va obrir les seues portes a principis del mes de juliol, les més trepidants aventures per a tota la família, no cessen. Després del pas de Dory i de Sofia amb el seu amic el gegant, que van aconseguir una gran afluència de públic durant els respectius caps de setmana de projecció, ara el cinema d’estiu de Burjassot acull l’últim lliurament de la saga d’Ice Age.

El divendres 22 de juliol, el dissabte 23 i el diumenge 24, sempre en una única sessió, a les 22.30 h, i també amb un únic i econòmic preu d’entrada de 4 euros, l’Auditori de la Casa de Cultura acull la projecció d’Ice Age: el gran cataclismo. Es tracta del cinqué lliurament d’aquesta graciosa comèdia d’animació i aventures creada per la 20th Century Fox i ambientada en la llunyana Edat de Gel.

En aquesta última aventura, l’obsessiva cerca de gla per part de Scrat acaba provocant un accident: que un asteroide es dirigisca a la Terra, amenaçant amb acabar amb l’Edat de Gel. Sid, Manny, Diego i els altres membres de la rajada intentaran impedir-ho per tots els mitjans.

Després de comprovar si els divertits personatges de la rajada d’Ice Age aconsegueixen evitar el gran cataclisme, els ciutadans i ciutadanes de Burjassot encara podran gaudir d’una altra refrescant estrena estiuenca, l’últim cap de setmana de juliol, del 29 al 31, amb l’arribada a la Terrassa d’Estiu de “Ahora me ves 2”.