Arriba el “Sabadeo” al Mercat de Burjassot

13 febrer 2017|Burjassot

Dissabte que ve 18 de febrer va a ser comercial i festiu a Burjassot ja que va a començar una nova iniciativa del foment local, realitzada des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per Roc Senent, després del trasllat del Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes a l’aparcament de les Palmeres. Un canvi aprovat en el ple del passat mes de gener.

Els “Sabadeo a Burjassot” és el nom d’aquesta nova acció que té com a objectiu crear un espai on poder trobar i comprar la gran varietat de productes que ven el Mercat Municipal, alhora que es passeja pel Mercat ambulant extraordinari dels dissabtes.

Tots els dissabtes, de 9 a 15 hores, a més de realitzar les seues compres, les i els ciutadans de Burjassot van a tenir l’oportunitat de gaudir de tapes amb els Food Trucks i de les diferents animacions amb música i ball que donaran un gran ambient a aquesta zona comercial burjassotera.

Tal com han assenyalat fonts municipals, els “Sabadeo a Burjassot”pretenen ser un moviment social, alegre i beneficiós per a Burjassot en el qual realitzar les compres en el Mercat Municipal i en el Mercat ambulant extraordinari siga més amé, més divertit i alhora done la possibilitat de gaudir d’animacions, música i de les millors tapes.