Aula Campus celebra el seu final de curs en l’Auditori Marie Curie, en l’edifici del Parc Científic de la Universitat de València a Burjassot

23 juny 2017|Burjassot

Aula Campus fin de curso

Amb la il·lusió que els seus alumnes han desenvolupat un gran curs escolar 2016-17, els components del centre Aula Campus de Burjassot, acompanyats de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Burjassot, Laura Espinosa Pérez, han celebrat en aquests dies la cerimònia de final de curs en l’Auditori Marie Curie, situat en l’edifici del Parc Científic de la Universitat de València a Burjassot. Un acte presentat per la directora del centre, Belén López, que posava el fermall d’or a un curs en el qual han compartit multitud de vivències i experiències.

A més de la presència de Laura, Aula Campus va comptar amb la d’algunes de les empreses que col·laboren amb centre educatiu, com són Gerencia Regional del Catastro de València, Walhalla, Indra o el Col·legi La Purísima i, especialment, amb tot l’alumnat i les seues famílies que van compartir una vesprada repleta d’emocions. Enguany s’ha realitzat un reconeixement especial a Gerencia Regional del Catastro de València i Walhalla, “per la seua àmplia trajectòria al nostre costat, ajudant-nos a formar al nostre alumnat a través de la Formació Professional Dual i la Formació en Centres de Treball”, tal com han assenyalat des del centre.

També va comptar amb la presència de César Carrión, Project Manager i Scrum Master en GFT, que van oferir “un interessant i motivant speech explicant la seua experiència i com ha anat evolucionant en la seua carrera professional, animant a l’alumnat a aconseguir les seues metes i recalcant la importància de formar-se constantment”.

Durant la cerimònia es va projectar un vídeo, resultant del projecte solidari de IVASS, en el qual ha participat tota la comunitat educativa del centre, “en Aula Campus cerquem l’excel·lència del nostre alumnat, per açò hem volgut reconéixer els millors projectes de final de cicle dels graus superiors, així com al millor alumne de cada grup”.

Els projectes de final de cicle van ser ASIR, de Mario Jaramillo Sizalima i Antonio Romero Burruchaga, i DAM, de Javier Sanz Rozalén, Javier Morales Montesinos i David Alabarta Castilla. Quant als millors alumnes, en 1r FPB, ha sigut Antoni Mínguez Segura, en 2n FPB, José Martínez Martín, en 1r i 2n SMR: Steven Froilán Ferán Moreira i Chistopher Villa Ruivo, respectivament, en 1r 3D Elena Lázaro Zamora i en 1r i 2n ASIR: Fernando Martínez Alberola i Mario Jaramillo Sizalima. Finalment, en 1r i 2n DAM, els millors han sigut Francisco Carrasco Girbés i Javier Morales Montesinos, respectivament i en 1r DAW, Antonio Valencia Beltrán.