Avancen els treballs d’adequació de l’Hort d’Almenar per a la seua pròxima obertura

15 febrer 2019|Burjassot

hort almenar

La Brigada Municipal d’Obres està treballant en els treballs de neteja, poda i adequació de l’Hort d’Almenar. I es que l‘objectiu de l’acalde de Burjassot, Rafa García és que, d’ací a unes setmanes, aquest paratge tan peculiar de Burjassot, situat al costat de l’estació de metro de Burjassot, estiga llest per a ser gaudit per la ciutadania.

L’alcalde, i el regidor responsable de la Brigada Municipal, Manuel Pérez Menero, han visitat aquest matí l’entorn de l’Hort d’Almenar per a conéixer de prop els treballs que operaris de la Brigada Municipal estan realitzant, des de fa dues setmanes. En aquest espai de temps, l’hort ja ha patit un canvi notable, després de jornades de treball dedicats, sobretot, a la poda, obertura de camins, eliminació de males herbes, neteja, etc…Posteriorment, l’espai serà dotat de bancs i el mobiliari urbà necessari, i també està previst renovar l’entrada al recinte.

S’espera que, per a el mes vinent d’abril, l’Hort d’Almenar puga obrir al públic i que ciutadans i ciutadanes del municipi coneguen i gaudisquen d’aquest jardí singular de prop de 2000m2.