‘Avatar’ i ‘El gato con botas’ tornen al cinema Tívoli, després de les festes

9 gener 2023|Burjassot

Des de 13/01/2023 fins a 15/01/2023

Després de les festes de Nadal i ja ben estrenat el 2023, el cinema Tívoli segueix endavant amb la seua programació del mes de gener i, pensant en aquells que durant les festes no van tindre temps d’anar al cinema, la cartellera del cinema local de Burjassot torna a programar dos de les estrenes recents més reeixides: les segones parts d’Avatar i de El Gato con botas tornen al Tívoli, el 13 i el 15 de gener, en diverses sessions. Cal destacar que, des del pròxim cap de setmana i fins a finals de febrer, els dissabtes no es programarà cinema ja que el Centre Cultural Tívoli albergarà, cada setmana, les presentacions de les diferents comissions falleres de Burjassot. Aquest pròxim dissabte 14 de gener, se celebraran la presentacions de les comissions de Mariano Benlliure-Acequia de Tormos i de Fermín Galán- Primavera.

Així, el divendres 13 a les 19.30 h i el diumenge 15 de gener, a les 16.30 h, el cinema Tívoli proposa dues noves oportunitats per a gaudir de El gato con botas 2: el último deseo amb una nova aventura d’aquest felí de la família Dreamworks que, amb la inconfusible veu d’Antonio Banderas, tractarà per tots els mitjans salvar l’única vida que li queda de les nova que tenia.

D’altra banda, amb sessions el divendres 13, a les 22 h i el diumenge 15 de gener, a les 19 h, la sala fosca del Tívoli es tiny de nou de blau per a projectar Avatar 2: el sentido del agua, l’estrena més esperada de 2022 que torna a Burjassot per a aquells espectadors que encara no hagen viatjat, per segona vegada, fins a Pandora.

Les entrades per a gaudir de les pel·lícules que ofereix el cinema Tívoli de Burjassot tenen un preu de 4 euros i es poden adquirir telemàticament en aquest ENLLAÇ i en la pàgina web del cinema Tívoli o bé, en la taquilla del Tívoli, des de trenta minuts abans de l’inici de cada projecció. Les pròximes pel·lícules que arribaran a la cartellera del Tívoli, el cap de setmana del 20 i el 22 de gener, són Broker i la reposició de Lilo, mi amigo el cocodrilo.