AVIVA-Burjassot lliura els premis de “Felicidari”

13 desembre 2016|Burjassot

L’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (AVIVA), dirigida per la regidora Maria Viu, lliurarà aquest dimecres, 14 de desembre a les 18 hores en el Saló d’Actes de la Casa de Cultura, els premis als dibuixos guanyadors de “Felicidari”, campanya engegada aquest curs escolar en la qual els xiquets de Burjassot han tingut l’oportunitat de desenvolupar relacions intergeneracionals i crear una connexió amb els seus majors.

Aqueixa vesprada, es coneixeran els dibuixos guanyadors que tindran el gran honor d’il·lustrar el calendari Felicidari 2017. A més, també s’obsequiarà a totes les xiquetes i els xiquets participants en la campanya amb el citat calendari en paper amb els dibuixos premiats.

Al lliurament de premis i dels calendaris s’unirà aqueixa vesprada la presentació de la pàgina web http://felicidari.burjassot.org, en la qual cada dia del pròxim any es publicarà un dels dibuixos participants en la campanya amb el qual els xiquets i les xiquetes podran veure les seues obres d’art plasmades al web.

Per a finalitzar l’acte i pensant que tots els presents gaudisquen de valent, la música arribarà de la mà de la formació La POP, Petita Orquestra Peiotaire, que oferirà un concert molt divertit perquè el cos no deixe de ballar.

Des d’AVIVA Burjassot conviden a tots els participants en la campanya, inclosos els iaios i les iaies, protagonistes indiscutibles de la mateixa, junt amb els xiquets, al fet que gaudisquen d’aquesta gran vesprada de diversió i confraternitat.