Aviva Burjassot atorga els II Premis a l’Ús del Valencià en el comerç local

18 octubre 2021|Burjassot

Premis Ús del Valencià en el Comerç 2021

La regidoria de Promoció del Valencià que dirigeix Manuela Carrero, a través d’Aviva Burjassot, ha fet públics en el Portal de Transparència els noms dels comerços guanyadors, en 2021, dels Premis a l’Ús del Valencià en el comerç local, uns premis que aconsegueixen la seua segona edició amb una important novetat i és que el seu muntant econòmic passa dels 3.200 als 4000 euros, repartits en un total de huit premis. Aquests guardons s’atorguen amb l’objectiu de premiar als comerços que fomenten en el seu dia a dia la recuperació de l’ús del valencià en l’àmbit comercial i empresarial del municipi, a través sobretot de la retolació i el material imprés del qual fan ús per a publicitar o informar sobre el propi negoci.

Malgrat els pocs mesos amb en aquesta segona edició han comptat els comerços per a elaborar nou material en valencià, les empreses burjassoteres que han volgut participar s’han deixat la pell en això i han acollit la segona edició d’aquests premis més que satisfactòriament. Així, els comerços premiats han sigut: Grup A Riure SL, amb 800 € de primer premi; Banys i Cuines Calandín SL, amb 725 € de segon premi; Juan Ramón Zapaterías, amb 650 € de tercer premi; Ferreteria El Mercat, amb 525 € de quart premi; Sabateria Infantil Mussolet, amb 400 € de cinqué premi, Burcafé SL, amb 350 € de sisé premi, Burjassot Llibres SL, amb 300 € de seté premi i “Entre nit i matinà” amb 250 €, del huité premi. Pròximament, l’Ajuntament de Burjassot prepararà i celebrarà la cerimònia de lliurament d’aquests Premis a l’Ús del Valencià per part del sector comercial local.

Aviva Burjassot ha anunciat que, per a la pròxima edició de 2022, els comerços podran presentar tot el material que hagen elaborat o adquirit entre l’1 de juliol de 2021 i la data de la convocatòria de 2022.