AVIVA Burjassot engega el seu Club de Lectura fàcil en Valencià

8 novembre 2017|Burjassot

Des de 15/11/2017 fins a 15/11/2017

Club de Lectura AVIVA

Dins de les activitats programades en la “Tardor Valenciana”, l’Oficina de Promoció del Valencià de Burjassot, AVIVA, dirigida per la regidora Maria Viu, ofereix als amants del món de la lectura la possibilitat de formar part del seu Club de Lectura fàcil en Valencià. 

Aquesta nova iniciativa d’AVIVA obri la possibilitat de departir, potenciar el debat sobre la lectura escollida, estimular el coneixement i motivar a la lectura individual i al mateix temps col·lectiva ja que es presenten les impressions que el llibre escollit en la sessió del club ha deixat en cadascun dels lectors.

El Club de Lectura dóna l’oportunitat d’afrontar la lectura del llibre d’una manera diferent, amb una perspectiva més crítica que podrà presentar-se i donar-se a conèixer en les seues reunions periòdiques.

La sessió inaugural del Club de Lectura fàcil en Valencià, que és gratuït, serà el pròxim 15 de novembre a les 19 hores en la Casa de Cultura de Burjassot. Des d’AVIVA informen que, per a formar part del Club, és necessari inscriure’s enviant un correu electrònic a aviva@ayto-burjassot.es o ben cridant al 666 469 273.