Aviva Burjassot presenta la vida de Josep Ribera a través dels versos d’Estellés

19 octubre 2018|Burjassot

Des de 25/10/2018 fins a 25/10/2018

Oratori

Les portes del Centre Cultural Tívoli s’obriran dijous que ve 25 d’octubre, a les 19 hores, als versos de Vicent Andrés Estellés. Uns versos que, en aquesta ocasió, portaran al públic assistent a conéixer la vida del valencià Josep Ribera, pintor, dibuixant i gravador espanyol del segle XVII.

Aquesta nova activitat cultural arriba al Tívoli de la mà d’Aviva, l’Oficina de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Burjassot, dirigida per la regidora Maria Viu, i compta amb la col·laboració de l’Associació Teatral Paraules i Dones, artífex de la posada en escena de  la peça teatral “Oratori de Josep Ribera a Nàpols”, i que s’inclou dins del calendari anual d’actes en homenatge a Vicent Andrés Estellés, en el 25 aniversari de la seua mort.

A través de l’emoció i la tragèdia, la poesia d’Estellés s’endinsa en la vida de Josep Ribera en una obra suggeridora i realista.

Una obra protagonitzada, per ordre d’aparició, per Teresa Jordán, Mª Ángeles Hernández, Pilar Sanchis, Amparo Sogorb, Marga Parra, María Esparza, Marius Fullana, Inma Ibáñez, Joan Enric Subiela, César Vercher, Amparo Pastor, Julio Rivera, Vicenta Sánchez i Tamara Moraga.