Aviva celebra Sant Dionís a Burjassot

6 octubre 2022|Burjassot

Entrega tarjetas San Dionís

Un any més, l’Ajuntament de Burjassot celebra Sant Dionís, el dia de l’amor valencià. Ho farà amb el repartiment d’unes targetes en els forns i pastisseries del municipi perquè, amb elles, els comerciants a càrrec d’aquests establiments puguen obsequiar als clients que acudisquen aquests dies a comprar la tradicional mocaorà i, al temps perquè la clientela puga dedicar la mocaorà, amb aquestes targetes, a les persones que estimen.

Seguint amb la línia adoptada en anys anteriors i impulsada per les regidories de Promoció del Valencià, dirigida per Manuela Carrero i Igualtat, dirigida des de l’Alcaldia i amb el suport de la regidoria de Comerç, que dirigeix Rosa Coca, la campanya aprofita la celebració de l’amor per a recordar maneres saludables de voler i apreciar tant a la nostra parella com a la nostra llengua. El revers del disseny d’enguany esmenta com a bons tractes cap a la parella, el tracte digne, l’escolta activa, la comunicació i el respecte a la intimitat. Quant a maneres de valorar la nostra llengua, es destaquen l’aprenentatge d’aquesta per a aquelles persones que encara no la coneixen, l’ús indistint en tots els àmbits de la vida diària desfent-se de prejudicis lingüístics, la transmissió familiar de generació en generació i la dignificació de la llengua fent ús i fent complir els drets lingüístics dels valencians i valencianes.

Sant Dionís 1

L’Ajuntament de Burjassot, a través d’AVIVA, ha apostat enguany per un disseny simpàtic per a les targetes protagonitzat per una maduixa i una taronja que representen la tradició valenciana de l’obsequi de dolços de massapà amb formes de fruites variades, així com dels tradicionals piuletes i tronaors.