AVIVA retola de “Rebaixes” el comerç local

22 juny 2018|Burjassot

AVIVA- Rebaixes estiu 2018

Coincidint amb l’inici de la campanya de rebaixes d’estiu, l’Agència de Promoció del Valencià de Burjassot (Aviva Burjassot), dirigida per la  regidora Maria Viu, ha repartit entre els comerços de Burjassot bandes amb el lema “Rebaixes” i “Descomptes”, així com etiquetes on diu “abans/ara” perquè els comerciants puguen posar els preus antics i actuals dels productes rebaixats.

El conjunt de la cartelleria ha estat dissenyat i il·lustrat per Pablo Ejarque, que s’ha inspirat en l’estil d’il·lustració clàssic dels anys 50 i vol expressar la idea del gaudi de les compres en època de rebaixes, el passeig comercial com a cosa lúdica. Pablo Ejarque és l’autor del cartell de la Fira Expojove de València 2015 i de la portada de Facebook del mes de juny de 2016 de l’Espai Rambleta.

Els cartells s’han elaborat en col·laboració amb l’ Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD), en base al conveni que esta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Tots els comerciants interessats en la campanya poden passar per l’Agència de Promoció del Valencià, situada en la  Plaça Gómez Ferrer, 4 (edifici de la Policia Local) per recollir les bandes amb el lema “Rebaixes” i “Descomptes”.

La campanya està realitzada conjuntament amb les agències de Promoció del Valencià de 28 ajuntaments valencians i la Diputació de València i compta també amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació.