Bancs amb sentiments a Burjassot per a la conscienciació ciutadana

27 març 2019|Burjassot

Bancos Queremos mejorar

L’Ajuntament de Burjassot continua fent passos dins de la campanya de civisme i conscienciació “Volem millorar, ajuda’ns” que té com a objectiu incidir en la importància de col·laborar entre tots per a mantindre una ciutat neta i més habitable. Des de hui, més de 50 bancs de la ciutat ja llueixen missatges dirigits precisament a aquest objectiu, donant importància al fet de cuidar també del mobiliari urbà com a part de la nostra ciutat, elements dels quals tots gaudim i que entre tots també hem d’ajudar a cuidar.

Amb frases com “Ací és on es van conéixer els teus avis”, “Aquest és el banc favorit dels xiquets”, o “A qui no li han robat un bes en un banc?”, la señalética dels bancs de Burjassot vol fer arribar una cridada d’atenció per a evitar el seu mal ús i la seua degradació, apel·lant a la idea que per ells passen centenars de persones, i que per ells també han passat centenars de situacions entranyables, afectuoses i divertides.

Som conscients que és un objectiu a mig termini, ja que els canvis en els hàbits i costums no són senzills, però allò més important és continuar el camí, i sobretot, conscienciar als joves i xiquets perquè servisquen també d’exemple a tothom i ens ajuden entre tots a aconseguir que Burjassot siga una ciutat més habitable. És important fer arribar a tots el missatge que si cuidem de forma conjunta, tindrem millors instal·lacions, carrers més nets, i parcs molt més bonics per a poder-los gaudir. Estem contents amb la incidència que està tenint en la ciutadania la campanya, ja que a poc a poc, comencem a notar que la gent s’està conscienciant en matèria de neteja i bon ús dels espais públics” ha apuntat l’alcalde de Burjassot, Rafa García.

La campanya “Volem millorar, Ajuda’ns” ha estat plena de participació ciutadana, des de concursos de dibuixos entre tota la població infantil en edat escolar, passant per vídeos de difusió, fullets interactius, fins a elements visuals en fanals, i papereres, i ara és el torn d’incidir en el mobiliari urbà. Amb anterioritat han sigut objecte també de la campanya la retirada d’excrements d’animals dels carrers, la conscienciació dels més menuts quant a reciclatge i el medi ambient, el bon ús de les papereres, i en un futur pròxim, seguiran les accions en diferents col·lectius per a a poc a poc, seguir amb aquest gran objectiu, que no és un altre que cuidar de l’entorn, la ciutat i del nostre medi ambient.