Benestar Animal fa una crida a la ciutadania davant l’abandó massiu de gats

21 setembre 2017|Burjassot

gatos abandonados
gatos abandonados

La Regidoria de Benestar Animal, que dirigeix Olga Camps, vol fer una crida a la ciutadania de Burjassot davant la gran quantitat de gats que, en les últimes setmanes, estan apareixent abandonats en el municipi. Cada dia apareixen nous gats, cadells i adults, en els carrers i barris del municipi, en clar estat d’abandó.

Els voluntaris i les voluntàries de la Societat Protectora d’Animals de Burjassot estan desbordats, davant tal arribada massiva d’animals, alguns d’ells de molt curta edat, altres malalts, als quals han d’atendre i que se sumen als quals ja estan a cura de la SPAB. Els últims gats oposats han aparegut en zones i molt diverses i alguns han sigut arreplegats per la Policia Local de Burjassot, uns altres pels propis voluntaris de la SPAB i uns altres per veïns i veïnes particulars de la localitat. El Parc del Mirador, la passarel·la de l’Empalme, carrers Pi i Margall, Isaac Peral, Primer de Maig, Bautista Riera, Plaça Pintor Goya, etc.

Segons la SPAB, aquests animals no són gats de carrer. Són gats que presenten totes les característiques d’haver sigut abandonats. D’altra banda, la SPAB vol sensibilitzar als ciutadans i les ciutadanes de Burjassot perquè s’animen a adoptar a alguns d’aquests felins. El telèfon de contacte de la SPAB és el 675740732 i el seu correu electrònic de contacte és protectoraburjassot@gmail.com.