Blasco Ibáñez, protagonista d’una vesprada de Biblioparc, al Poliesportiu Municipal

1 setembre 2023|Burjassot

Des de 22/09/2023 fins a 22/09/2023

L’equip de les Biblioteques Municipals de Burjassot, des de la Regidoria de Cultura i Joventut, dirigida per Javier Naharros, continuarà aquest curs amb el foment de l’hàbit lector, acostant aquest servei municipal a la ciutadania, a través del Biblioparc. Per a això, a més de les animacions lectores en les pròpies biblioteques, es continuarà apostant per oferir una cuidada programació cultural en diferents punts de Burjassot.

Així, el primer contacontes del curs tindrà lloc el divendres 22 de setrembre, a les 17.30 hores, al Poliesportiu Municipal. Es tracta d’un divertidíssim contacontes en el qual les xiquetes  i els xiquets que acudisquen podran conéixer, una mica millor, la figura de Blasco Ibáñez.

De mans de Rebombori Cultural SL arribarà a Burjassot Blasco Ibáñez: un carrer en cada poble que narra i relata la vida de Blasco Ibáñez vista a través dels ulls de Vicenteta, qui treballa a casa seua i espera al fet que arribe el seu senyor.

Pensat per a públic familiar de totes les edats, des de l’equip de Biblioteques Municipals de Burjassot conviden a tota la ciutadania a gaudir del primer contacontes de la temporada.