Bridget Jones’s Baby i Robinson, en el cinema Tívoli de Burjassot

19 setembre 2016|Burjassot

La temporada cinematogràfica en el Centre Cultural Tívoli de Burjassot ha començat molt fort i és que les estrenes més reeixides, a nivell nacional i internacional del moment, no paren de desfilar per la gran pantalla local. Després del pas de El Principito i del thriller de Raúl Arévalo, “Tarde para la ira”, amb el qual s’ha estrenat com a director, el cap de setmana del 23 al 25 de setembre, el Tívoli acull les projeccions de “Robinson, una aventura tropical” i “Bridget Jones’s Baby”.

“Robinson, una aventura tropical”, és un film d’animació belga que ens trasllada a l’any 1659. Mak, un guacamayo alirroig, viu en harmonia al costat dels seus estranys amics en una illa tropical. No obstant açò, ell troba a faltar una mica d’acció: somia amb descobrir un nou món. Els seus desitjos semblen ser escoltats quan, després d’una forta tempesta, apareix en la costa Robinson Crusoe, únic supervivent d’un naufragi. “Robinson, una aventura tropical”, es projectarà el divendres 23 de setembre i el dissabte 24 a les 19h i el diumenge 25 a les 17h.

D’altra banda, continuen les aventures de l’atabalada Bridget Jones (Renée Zellweger), ara ja amb els 40 anys complits i soltera de nou. Decidida a començar una nova etapa, allunyada dels excessos i de la constant depressió que abans definia els seus dies, la protagonista, amb una actitud més positiva, es manté en forma anant al gimnàs i s’envolta de vells amics, i també d’alguns nous. Per una vegada, Bridget té tot baix control. Què podria eixir malament? De moment, la seua vida amorosa dóna un gir inesperat quan Bridget coneix a Jack Qwant (Patrick Dempsey), un nou pretendent que és tot el contrari que Mark. Les coses es complicaran més encara quan Bridget reba una notícia que ho canvie tot per complet: està embarassada. Bridget Jones’s Baby es projectarà el divendres i el dissabte a les 22:30h i el diumenge a les 19:30h.

Gaudir del millor cinema d’estrena a Burjassot té un preu únic de 4 euros i les entrades per a assistir a qualsevol de les sessions es poden adquirir des d’una hora abans de l’inici de la projecció, en la taquilla del Tívoli.