Burjajove 2018 descobreix a AC/DC en una vesprada de rock en família

28 desembre 2017|Burjassot

Des de 03/01/2018 fins a 03/01/2018

AC-DC 3-01-2018

La segona jornada de Burjajove 2018 serà eminentment musical i, més concretament, molt rockera. L’Institut Municipal de Burjassot, que s’ha marcat enguany com a principal objectiu oferir tres dies de festival perquè siguen gaudits per tots els membres de la família, proposa una autèntica vesprada de Rock en família que tindrà lloc el 3 de gener, a partir de les 19h, en l’Auditori de la Casa de Cultura. 

La proposta cultural “Rock en Família” és un espectacle en el qual tota la família ho passa bé. Grans i xicotets gaudeixen per igual de l’experiència de la música en directe, al mateix temps que descobreixen la història i les cançons d’alguns dels artistes i grups més importants i rellevants de la història del rock. En el cas de Burjassot i de Burjajove 2018, tots els que s’acosten a gaudir gratuïtament d’aquest concert de rock per a pares, mares, fills i filles, germans i iaios, descobriran les cançons d’una de les bandes més mítiques del gènere rock: els inigualables australians AC/ DC. I ho faran a través de cançons, per descomptat, però també per mitjà de tot allò que vagen explicant els músics i contacontes.

Així, “Descubriendo a AC/DC” es converteix en una oportunitat única per a gaudir, en directe, dels millors hits d’aquesta banda de rock, en companyia dels xicotets de la casa i amb la millor banda tribut i, al temps, és una immillorable manera d’anar introduint el cuquet per la música en el gust dels més xicotets.

L’espectacle “Descubriendo a AC/DC” és gratuït i donarà pas, en la jornada del 4 de gener als dos últims espectacles de Burjajove 2018: la percussió de “Reciclart 2.0 amb ToomPak” i el monòleg del còmic Raúl Antón.