Burjajove 2018 puja el teló amb l’estrena de “Peter Pan contra el youtuber”

28 desembre 2017|Burjassot

Des de 02/01/2018 fins a 02/01/2018

Peter Pan contra el youtuber 2-01-2018

Burjajove 2018 està calfant motors per a arrancar el pròxim 2 de gener i oferir a la ciutadania de Burjassot tres dies de festival centrat en la màgia de les Arts Escèniques i dedicat a tots els membres de la família: per als xicotets, per als joves i per als adults. I el teló del Burjajove 2018 s’obrirà amb l’estrena de “Peter Pa contra el yotuber”, una molt interessant funció de teatre musical i familiar que tindrà lloc, en el Centre Cultural Tívoli, el 2 de gener, a les 19h. 

Creada per Jaime Pujol i Diego Braguinsky, d’Ornitorincs cia., i amb música original de Víctor Lucas, aquesta obra per a tots els públics i amb veus en rigorós directe, endinsarà als espectadors en la trepidant aventura d’una sèrie de personatges de conte que, un bon dia, decideixen abandonar les pàgines escrites i llegides, per a eixir al món real. Serà llavors quan es topen amb un panorama desolador: pares i mares pares han deixat de contar contes als seus fills perquè aquests sempre estan enganxats als seus ordinadors, telèfons mòbils i videojocs. Pares i fills s’han oblidat dels contes i, amb ells, de la imaginació. Prompte descobriran que darrere de tot açò s’amaga el youtuber Morenus, interessat que els llibres desapareguen i en què s’instaure definitivament “l’univers virtual”. Aquest personatge ha iniciat una campanya en la qual canvia llibres per dispositius mòbils, de manera que ja no queden quasi famílies que conserven contes en les seues llars. Els clàssics personatge de conte -liderats per Peter Pan- decidiran enfrontar-se a Morenus amb la finalitat d’acabar amb el seu objectiu i, per a açò, tindran la decisiva ajuda d’una xiqueta cega que només pot veure quan està amb ells, doncs solament veu amb els ulls de la imaginació.

“Peter Pan contra el youtuber” és un musical per a tota la família que enlluernarà als xicotets i emocionarà als majors. Una història plena d’aventures que reivindica la importància dels contes i de les paraules com a eines per a activar la fantasia i la imaginació dels més xicotets i que també incideix en valors educatius com la solidaritat. Una gran aventura que utilitza com a vehicle principal la música, creada expressament per a aquest espectacle que posen en escena un elenc d’actors i actrius conformats per Diego Braguinsky, María Zamora, Víctor Lucas, Mamen Mengó, Paula Braguinsky i Jairo Carrasco.

Les entrades per a gaudir de “Peter Pan contra el youtuber” tenen un preu de 6 euros i poden adquirir-se en la Casa de Cultura, en el Centre Cultural Tívoli i a través de la web municipal.