“Burjassot: 40 anys en democràcia 1979-2019”, nova exposició a la Casa de Cultura

12 desembre 2019|Burjassot

Des de 16/12/2019 fins a 03/01/2020

Cartel expo Transición

La Casa de Cultura de Burjassot ha inaugurat una de les exposicions més especials de totes les que ha albergat al llarg d’aquest any. Una mostra, impulsada des de la regidoria de Cultura i Memòria Democràtica, dirigida per Javier Naharros, que té per títol “Burjassot: 40 anys en democràcia 1979-2019”.

L’exposició se centra, tant en els anys que comprenen la primera legislatura dels Ajuntaments democràtics després de les eleccions d’abril de 1979 com en un passeig per la vida democràtica de Burjassot. La mostra recorre, a través de fotografies i retallades de premsa inèdits, l’evolució de la vida política i social de Burjassot entre 1976 i 1984. A més, s’exposaran els retrats dels Alcaldes de Burjassot de tota l’època democràtica fins als nostres dies.

Amb aquesta exposició, des de la regidoria de Cultura i Memòria Democràtica “es pretén homenatjar els veïns i veïnes de Burjassot que, durant aquests difícils anys, no sols van lluitar per la llibertat sinó també van eixir als carrers a reclamar millores en els seus barris”, així mateix, també es vol fer un homenatge “a les dones i als homes que, des dels seus llocs de responsabilitat institucional, van fer possible, i amb molt d’esforç, la construcció i consolidació de la democràcia des dels Ajuntaments”, en paraules de Javier Naharros.

La mostra es podrà visitar fins al 3 de gener de 2020 en l’horari habitual de la Casa de Cultura.