Burjassot obrirà el seu Mercat Medieval 2018 del 25 al 27 de maig

15 maig 2018|Burjassot

Des de 25/05/2018 fins a 27/05/2018

Mercado Medieval 2018

En a penes quinze dies, el modern Burjassot del segle XXI viatjarà en la càpsula del temps, uns deu segles arrere, per a reaparéixer convertida en una autèntica vila de l’Edat Mitjana. Des de l’Institut Municipal de Cultura i Joventut de Burjassot s’està treballant perquè, del 25 al 27 de maig, la Plaça de l’Ajuntament, l’entorn de les Sitges i els seus carrers adjacents, òbriguen de nou les portes del Mercat Medieval, el qual aconsegueix en 2018 la seua XVIII edició celebrant-se, amb gran èxit, molta expectació i afluència de públic, des de l’any 2000.

Seguint la línia dels últims anys, en el Mercat Medieval de Burjassot no hi haurà presència d’animals tractats com a atracció. El que sí que hi haurà, com és habitual, és una amplísima oferta d’articles d’artesania de tot tipus, tals com a pell i cuir, orfebreria i bijuteria, roba i calçat, botigues de joguets artesans, sabons i productes naturals, etc. No faltarà tampoc la gran oferta gastronòmica que sempre triomfa en el Mercat Medieval. Llocs d’embotits i formatges, pa i pastissos artesans o gominoles gegants, per a comprar i gaudir a casa, es barrejaran amb multitud de llocs on menjar, sopar o fer un apetitiu entre hores.

Com sempre, tota l’oferta d’artesania i gastronomia, aportada també en part per la presència de llocs en el Mercat regentats per comerciants i associacions locals, es completarà amb actuacions musicals i amb animacions de teatre i espectacles de carrer, per a grans i menuts.

En els pròxims dies, des de l’IMCJB es farà pública la programació detallada del Mercat Medieval 2018 de Burjassot, un dels projectes culturals i d’oci més esperats i demandats per la ciutadania.