Burjassot acosta la dansa a la ciutadania amb “Todo lo que no es Eva”, del Circuit Bucles

25 setembre 2023|Burjassot

Todo lo que no es Eva 27-09-2023

El dimecres 27 de setembre, a les 19.00 hores, Espai La Granja acollirà la posada en escena de ‘Todo lo que no es Eva’ una peça de dansa, resultat de la residència Teixint Municipis del Circuit Bucles, la qual s’ha desenvolupat, durant tot l’estiu, en les instal·lacions culturals de l’Ajuntament de Burjassot.

El Circuit Bucles, al qual està adherit el consistori, busca integrar la dansa en la societat, cedint un espai per a la creació artística a una companyia de dansa novella perquè desenvolupe un projecte i la representació de ‘Todo lo que no es Eva’ és el resultat d’aquest treball per part de la companyia.

‘Todo lo que no es Eva’ portarà a l’espectador a conéixer qui van ser les primeres dones de la creació. Lilith, creada a partir de la pols, igual que el primer home. Va ser bandejada al no voler sotmetre’s  i condemnada a l’oblit, convertida serp. Eva, creada a partir de la costella d’Adán. Inferior? Ingènua? Pot ser que prenguera la poma a voluntat? I que gràcies al coneixement que el fruit de l’arbre prohibit li va aportar, va comprendre les paraules de Lilith? Va poder Lilith advertir-li del càstig que recau sobre totes les dones?… totes aquestes preguntes tindran resposta en aquesta especial vesprada de dansa a Burjassot.