Burjassot acull noves jornades de donació de sang

12 setembre 2017|Burjassot

Des de 15/09/2017 fins a 19/09/2017

donación sangre

Al llarg dels pròxims dies, els ciutadans i les ciutadanes de Burjassot tindran l’oportunitat de ser solidaris amb les persones que precisen rebre transfusions de sang. El Centre de Transfusió de Sang de la Comunitat Valenciana estarà en el municipi per a instal·lar diferents punts de donació on els veïns i les veïnes puguen acudir per a donar la seua sang.

La primera jornada de donació serà el divendres 15 de setembre, en el casal de la Falla Nàquera-Lauri Volpi (c/Lauri Volpi, 24), en horari de 17 a 20:30 h. El dilluns 18 de setembre, el punt de donació quedarà situat en el vestíbul del Consistori, així com en el Centre de Salut de Rubert i Villó, núm. 4, ambdues cites també en horari vespertí, de 17 a 20:30 h. Finalment, el dimarts 19 de setembre, la unitat mòbil del Centre de Transfusió de situarà, de 17 a 20:30 h, en el Centre d’Especialitats (C/Beniferri, s/n, al costat del Mercat Municipal de L’Almara). Les persones que donen sang rebran un descompte per a acudir al cinema, gràcies a un acord amb els cinemes ABC de València.

Els requisits mínims per a donar sang són tenir una salut normal, tenir entre 18 i 65 anys i pesar més de 50 kg, a més de no anar en dejú i portar amb si el DNI. La donació de sang és un acte solidari, senzill, ràpid i segur que pot ajudar a salvar nombroses vides. S’estima que, cada tres segons, una persona necessita una transfusió de sang.