Burjassot acull la seua I Festipet-SPAB en benefici dels animals de la protectora

22 maig 2018|Burjassot

Des de 09/06/2018 fins a 09/06/2018

Fiesta Remember SPAB

La música serà la protagonista d’una nova acció en benefici dels animals que la Societat Protectora d’Animals de Burjassot (SPAB) cuida de manera desinteressada. La música dels millors DJs que arribarà a l’antic Mercat Municipal dissabte que ve 9 de juny, a partir de les 18 hores, coincidint també amb la celebració del X Aniversari de la SPAB. El donatiu és de 3€ i inclou consumició.

A partir d’aqueix moment començarà la I Festipet-SPAB, el primer remember solidari a favor dels animals que comptarà amb la participació, entre uns altres, de Luis Sahuquillo, (Woody), Juanes, (Malibu), Juanjo Valero/DJ Feno, (New Retro Productions), o DJ Astrid. A més, es comptarà també amb l’espectacular actuació de “Circ Univers, la fórmula de la felicitat”, companyia La Finestra Nou Circ “Sense animals”. Un festival que compta també, en la part de l’organització, amb l’Ajuntament de Burjassot, a través de la Regidoria de Benestar Animal, dirigida per Olga Camps.

Durant el Festipet també es podrà degustar menjar vegetarià i vegà, elaborat per un dels establiments hostalers del municipi, Café i Cuina.

Per a aquelles persones que vulguen col·laborar ajudant els peludetes però que no puguen desplaçar-se el citat dia a Burjassot, l’organització ha posat a la seua disposició una Fila 0 en la qual també podran realitzar les seues aportacions: ES34 3058 2204 3427 2060 1879.